Nabeschouwing Sheffield United - Arsenal (1-0) || Premier League 2019/2020

Maandag 21 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Sheffield United het maandag 21 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Arsenal (1-0)

Het Premier League duel tussen Sheffield United en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door L. Mousset, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Arsenal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
30' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Mousset met assist van J. OConnell Sheffield United 1-0
35' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor B. Saka Arsenal
39' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. OConnell Sheffield United
46' Wissel Arsenal Wissel D. Ceballos voor J. Willock Arsenal
56' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor L. Mousset Sheffield United
66' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor D. McGoldrick Sheffield United
67' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Kolasinac Arsenal
69' Wissel Arsenal Wissel A. Lacazette voor G. Xhaka Arsenal
75' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor D. Henderson Sheffield United
78' Wissel Arsenal Wissel Martinelli voor N. Pepe Arsenal
78' Wissel Sheffield United Wissel L. Freeman voor D. McGoldrick Sheffield United
85' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor O. Norwood Sheffield United
86' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Sokratis Arsenal
93' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor C. Chambers Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Arsenal
Opstellingen Sheffield United - Arsenal
De opstellingen van Sheffield United en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.