Nabeschouwing Sheffield United - Everton (0-1) || Premier League 2019/2020

Maandag 20 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Sheffield United het maandag 20 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Everton (0-1)

Het Premier League duel tussen Sheffield United en Everton is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-1 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Richarlison, waarmee Everton met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Everton uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Sheffield United - Everton 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Everton Gele kaart voor T. Davies Everton
47' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
46' Doelpunt Everton Doelpunt Richarlison met assist van G. Sigurdsson Everton 0-1
60' Wissel Sheffield United Wissel J. Fleck voor O. McBurnie Sheffield United
60' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor O. McBurnie Sheffield United
69' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor O. Norwood Sheffield United
78' Gele kaart Everton Gele kaart voor D. Calvert-Lewin Everton
83' Wissel Sheffield United Wissel R. Zivkovic voor C. Basham Sheffield United
84' Wissel Everton Wissel A. Gordon voor T. Walcott Everton
88' Wissel Everton Wissel S. Coleman voor G. Sigurdsson Everton
90' Gele kaart Everton Gele kaart voor Richarlison Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Everton
Opstellingen Sheffield United - Everton
De opstellingen van Sheffield United en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Everton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield United - Everton

Sheffield United en Everton treffen elkaar in de 37e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Everton in de Premier League vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sheffield United als Everton wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Sheffield United 1
Winst Everton 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 8e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 11e plaats.