Nabeschouwing Southampton - Leicester City (0-9) || Premier League 2019/2020

Vrijdag 25 oktober 2019 - 21:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Southampton het vrijdag 25 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Leicester City (0-9)

Het Premier League duel tussen Southampton en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 0-9 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-9 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Chilwell, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. In de 12e minuut moest R. Bertrand van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Andre Marriner een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Southampton verder met een speler minder. In de 17e werd de voorsprong voor Leicester City verdubbeld dankzij een doelpunt van Y. Tielemans.

In de 19e minuut volgde een derde treffer van Leicester City, waarmee A. Perez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Leicester City geen gas terug, waardoor in de 39e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Perez. De vijfde treffer van Leicester City viel in de 45e minuut en kwam op naam te staan van J. Vardy. Even later viel in de 57e minuut opnieuw een doelpunt. Het was A. Perez van Leicester City die de score op 0-6 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 58 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Leicester City. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van J. Vardy die de stand in de wedstrijd op 0-7 zette. Het volgende doelpunt viel in de 85e minuut en werd gescoord door J. Maddison van Leicester City. Het betekende de 0-8.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andre Marriner en eindigde de wedstrijd dus met een 0-9 stand in het voordeel van Leicester City.

Wedstrijdstatistieken Southampton - Leicester City
Balbezit
27%
73%
Rode kaarten
1
0
Schoten totaal
6
25
Schoten op doel
3
15
Aanvallen
97
152
Gevaarlijke aanvallen
20
87
Passes
270
696
Overtredingen
3
12
Buitenspel
1
0
Corners
2
7
Wissels
3
2
LIVE Southampton - Leicester City 0-9

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Leicester City Doelpunt B. Chilwell Leicester City 0-1
12' Rode kaart Southampton Rode kaart voor R. Bertrand Southampton
17' Doelpunt Leicester City Doelpunt Y. Tielemans Leicester City 0-2
19' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Perez met assist van Y. Tielemans Leicester City 0-3
39' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Perez met assist van B. Chilwell Leicester City 0-4
45' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy Leicester City 0-5
46' Wissel Southampton Wissel J. Stephens voor D. Ings Southampton
46' Wissel Southampton Wissel K. Danso voor J. Vestergaard Southampton
57' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Perez met assist van H. Barnes Leicester City 0-6
58' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van B. Chilwell Leicester City 0-7
70' Wissel Southampton Wissel S. Armstrong voor Y. Valery Southampton
72' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor H. Barnes Leicester City
74' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor A. Perez Leicester City
85' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison Leicester City 0-8
94' Penalty Leicester City Penalty J. Vardy Leicester City 0-9
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Leicester City
Opstellingen Southampton - Leicester City
De opstellingen van Southampton en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Ralph Hasenhüttl
Wissels Southampton
# Speler Pos.
1 Alex McCarthy K
5 Jack Stephens V
19 Sofiane Boufal M
17 Stuart Armstrong M
38 Kevin Danso M
10 Che Adams A
7 Shane Long A
Formatie 4-1-4-1
Coach Brendan Rodgers
Wissels Leicester City
# Speler Pos.
12 Daniel Carl 'Danny' Ward K
2 James Justin V
5 Wes Morgan V
26 Dennis Praet M
11 Marc Albrighton M
7 Demarai Gray M
20 Hamza Choudhury M
Voorbeschouwing Southampton - Leicester City

Southampton en Leicester City treffen elkaar in de 10e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en Leicester City in de Premier League vond plaats op 12 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southampton. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 4 keer wist de ploeg van Southampton te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Southampton. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Southampton 3
Winst Leicester City 4
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southampton op een 17e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Southampton - Leicester City Opstelling Southampton Opstelling Leicester City Live Southampton - Leicester City Live Southampton - Leicester City kijken Southampton - Leicester City kijken Live Southampton - Leicester City stream Southampton - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Southampton - Leicester City Uitslag Southampton - Leicester City Statistieken Southampton - Leicester City Premier League 2019/2020 Southampton - Leicester City wedden Southampton - Leicester City gokken Southampton - Leicester City Unibet