Nabeschouwing Southampton - Sheffield United (3-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 26 juli 2020 - 17:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Southampton het zondag 26 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Sheffield United (3-1)

Het Premier League duel tussen Southampton en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 3-1 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Lundstram, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Southampton kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Adams, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette C. Adams zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Southampton de leiding in de wedstrijd nam.

D. Ings zette Southampton even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Peter Bankes toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Southampton.

LIVE Southampton - Sheffield United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Lundstram met assist van B. Sharp Sheffield United 0-1
30' Wissel Southampton Wissel W. Smallbone voor S. Armstrong Southampton
50' Doelpunt Southampton Doelpunt C. Adams Southampton 1-1
52' Wissel Sheffield United Wissel R. Zivkovic voor O. McBurnie Sheffield United
70' Wissel Sheffield United Wissel L. Clarke voor B. Sharp Sheffield United
71' Doelpunt Southampton Doelpunt C. Adams Southampton 2-1
81' Wissel Sheffield United Wissel O. Norwood voor C. Basham Sheffield United
84' Penalty Southampton Penalty D. Ings Southampton 3-1
85' Wissel Southampton Wissel S. Long voor C. Adams Southampton
91' Wissel Southampton Wissel M. Obafemi voor O. Romeu Southampton
93' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Sheffield United
Opstellingen Southampton - Sheffield United
De opstellingen van Southampton en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Southampton - Sheffield United

Southampton en Sheffield United treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en Sheffield United in de Premier League vond plaats op 14 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southampton. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Southampton favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheffield United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Southampton 1
Winst Sheffield United 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southampton op een 11e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 9e plaats.