Nabeschouwing Southampton - West Ham United (1-2) || Premier League 2018/2019

Donderdag 27 december 2018 - 20:45 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Southampton het donderdag 27 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - West Ham United (1-2)

Het Premier League duel tussen Southampton en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 1-2 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door N. Redmond, waarmee Southampton met 1-0 de leiding nam. West Ham United kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Felipe Anderson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Felipe Anderson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee West Ham United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor West Ham United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Southampton - West Ham United
Goals
1
2
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
121
151
Gevaarlijke aanvallen
39
56
Passes
407
484
Overtredingen
10
3
Buitenspel
4
2
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Southampton - West Ham United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Doelpunt Southampton Doelpunt N. Redmond Southampton 1-0
53' Doelpunt West Ham United Doelpunt Felipe Anderson West Ham United 1-1
55' Wissel West Ham United Wissel A. Carroll voor G. Diangana West Ham United
59' Doelpunt West Ham United Doelpunt Felipe Anderson met assist van M. Antonio West Ham United 1-2
62' Wissel Southampton Wissel S. Long voor D. Ings Southampton
66' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Targett Southampton
78' Wissel West Ham United Wissel M. Noble voor Lucas Pérez West Ham United
80' Wissel Southampton Wissel C. Austin voor M. Yoshida Southampton
83' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Bednarek Southampton
87' Wissel Southampton Wissel M. Elyounoussi voor M. Lemina Southampton
92' Wissel West Ham United Wissel A. Masuaku voor R. Snodgrass West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - West Ham United
Opstellingen Southampton - West Ham United
De opstellingen van Southampton en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Ralph Hasenhüttl
Wissels Southampton
# Speler Pos.
28 Angus Gunn K
66 V
5 Jack Stephens V
11 Mohamed Elyounoussi M
16 James Ward-Prowse M
10 Charlie Austin A
7 Shane Long A
Formatie 4-2-3-1
Coach Manuel Luis Pellegrini Ripamonti
Voorbeschouwing Southampton - West Ham United

Southampton en West Ham United treffen elkaar in de 19e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en West Ham United in de Premier League vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is West Ham United favoriet. 5 keer wist de ploeg van Southampton te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Southampton. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Southampton 4
Winst West Ham United 5
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southampton op een 16e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Southampton - West Ham United Opstelling Southampton Opstelling West Ham United Live Southampton - West Ham United Live Southampton - West Ham United kijken Southampton - West Ham United kijken Live Southampton - West Ham United stream Southampton - West Ham United Fox Sports Nabeschouwing Southampton - West Ham United Uitslag Southampton - West Ham United Statistieken Southampton - West Ham United Premier League 2018/2019 Southampton - West Ham United wedden Southampton - West Ham United gokken Southampton - West Ham United Unibet