Nabeschouwing Southampton - Wolverhampton Wanderers (3-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Southampton het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Wolverhampton Wanderers (3-1)

Het Premier League duel tussen Southampton en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 3-1 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Southampton kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van N. Redmond. Wolverhampton Wanderers kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Boly, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette N. Redmond zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Southampton de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Southampton vergroot nadat S. Long de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Southampton.

LIVE Southampton - Wolverhampton Wanderers 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Southampton Doelpunt N. Redmond met assist van J. Sims Southampton 1-0
28' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt W. Boly met assist van João Moutinho Wolverhampton Wanderers 1-1
30' Doelpunt Southampton Doelpunt N. Redmond met assist van D. Ings Southampton 2-1
40' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor João Moutinho Wolverhampton Wanderers
47' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Jiménez Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Adama Traoré voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
61' Wissel Southampton Wissel S. Long voor D. Ings Southampton
61' Wissel Southampton Wissel Oriol Romeu voor J. Sims Southampton
67' Gele kaart Southampton Gele kaart voor R. Bertrand Southampton
69' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor Rúben Neves Wolverhampton Wanderers
71' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Long met assist van M. Yoshida Southampton 3-1
74' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saïss Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Southampton Wissel J. Stephens voor Y. Valery Southampton
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hélder Costa voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Southampton - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Southampton en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.