Nabeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 3 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Spartak Moskva het zaterdag 3 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Spartak Moskva en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Ponce in de 35e minuut, waardoor Spartak Moskva met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Dinamo Moskva, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Dinamo Moskva kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladislav Bezborodov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Spartak Moskva - Dinamo Moskva 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Tashaev Spartak Moskva
32' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Guliev Spartak Moskva
35' Rode kaart Spartak Moskva Rode kaart voor E. Ponce Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Schurrle voor J. Ananidze Spartak Moskva
57' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
60' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Tetteh voor A. Yusupov Dinamo Moskva
64' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor A. Tashaev Spartak Moskva
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor S. Szymanski Dinamo Moskva
74' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor R. Sheydaev Dinamo Moskva
85' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor T. Sunjic Dinamo Moskva
89' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor C. NJie Dinamo Moskva
94' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Z. Bakaev Spartak Moskva
95' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Maksimenko Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Dinamo Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - Dinamo Moskva
De opstellingen van Spartak Moskva en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva

Spartak Moskva en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 10
Winst Dinamo Moskva 3
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 10e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 7e plaats.