Nabeschouwing Tambov - Lokomotiv Moskou (2-3) || Russische Premier League 2019/2020

Vrijdag 22 november 2019 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Tambov het vrijdag 22 november 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou.

Via de Tambov - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Lokomotiv Moskou (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door G. Krychowiak, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Ade zorgde ervoor dat Lokomotiv Moskva op 0-2 kwam te staan in de 33e minuut. In de 39e minuut wist Tambov de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Obukhov.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Kostyukov de 2-2 maakte voor Tambov. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lokomotiv Moskva dat in de 56e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Krychowiak de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Kukuyan en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

LIVE Tambov - Lokomotiv Moskou 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak met assist van M. Rybus Lokomotiv Moskva 0-1
33' Eigen doelpunt Lokomotiv Moskva Eigen doelpunt Ade Lokomotiv Moskva 0-2
35' Gele kaart Tambov Gele kaart voor M. Kostyukov Tambov
39' Doelpunt Tambov Doelpunt V. Obukhov met assist van Ade Tambov 1-2
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Kvirkvelia voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
47' Doelpunt Tambov Doelpunt M. Kostyukov Tambov 2-2
56' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak Lokomotiv Moskva 2-3
65' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
73' Wissel Tambov Wissel K. Khosonov voor M. Kostyukov Tambov
77' Wissel Tambov Wissel A. Chasovskikh voor P. Karasev Tambov
87' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor V. Obukhov Tambov
92' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Idowu voor Eder Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Tambov - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Tambov - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Tambov en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Sergey Pervushin
Voorbeschouwing Tambov - Lokomotiv Moskou

Tambov en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tambov en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 21 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tambov te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tambov. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tambov 0
Winst Lokomotiv Moskou 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 13e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 2e plaats.