Nabeschouwing Tambov - Orenburg (3-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 12:00 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Tambov het zaterdag 7 december 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg.

Via de Tambov - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Orenburg (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tambov. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van U. Radakovic zette Tambov op een 1-0 voorsprong in de 47e minuut van de wedstrijd. In de 52e minuut kreeg G. Zotov van Orenburg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Orenburg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Tambov via een goal van V. Obukhov in de 65e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 82e minuut volgde een derde treffer van Tambov, waarmee A. Kilin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Tambov dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tambov - Orenburg
Goals
3
0
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
117
125
Gevaarlijke aanvallen
53
53
Passes
448
449
Overtredingen
15
15
Buitenspel
4
2
Corners
4
3
Wissels
4
3
LIVE Tambov - Orenburg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor G. Zotov Orenburg
44' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Z. Skoflek Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel J. Fameyeh voor Z. Skoflek Orenburg
47' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor F. Rogic Orenburg
47' Eigen doelpunt Tambov Eigen doelpunt U. Radakovic Tambov 1-0
52' Tweede gele kaart Orenburg Tweede gele kaart voor G. Zotov Orenburg
65' Doelpunt Tambov Doelpunt V. Obukhov met assist van G. Melkadze Tambov 2-0
67' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Miskic Orenburg
70' Wissel Orenburg Wissel F. Cernych voor R. Alves Orenburg
82' Doelpunt Tambov Doelpunt A. Kilin met assist van G. Melkadze Tambov 3-0
83' Wissel Tambov Wissel O. Chernyshov voor M. Kostyukov Tambov
84' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor A. Kulishev Orenburg
86' Wissel Tambov Wissel V. Ciuperca voor G. Tetrashvili Tambov
87' Wissel Tambov Wissel S. Takazov voor Ade Tambov
88' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Melkadze Tambov
Video hoogtepunten en samenvatting Tambov - Orenburg
Opstellingen Tambov - Orenburg
De opstellingen van Tambov en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Sergey Pervushin
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Tambov - Orenburg

Tambov en Orenburg treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tambov en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Tambov 0
Winst Orenburg 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 14e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tambov - Orenburg Opstelling Tambov Opstelling Orenburg Live Tambov - Orenburg Live Tambov - Orenburg kijken Tambov - Orenburg kijken Live Tambov - Orenburg stream Tambov - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Tambov - Orenburg Uitslag Tambov - Orenburg Statistieken Tambov - Orenburg Russische Premier League 2019/2020 Tambov - Orenburg wedden Tambov - Orenburg gokken Tambov - Orenburg Unibet