Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Chelsea (3-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 18:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 24 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Chelsea (3-1)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door D. Alli, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Kane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee Son Heung-Min zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Tottenham Hotspur - Chelsea 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt D. Alli met assist van C. Eriksen Tottenham Hotspur 1-0
16' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van C. Eriksen Tottenham Hotspur 2-0
19' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Rüdiger Chelsea
48' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor E. Hazard Chelsea
54' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van D. Alli Tottenham Hotspur 3-0
55' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van D. Alli Tottenham Hotspur 3-0
58' Wissel Chelsea Wissel Pedro voor Álvaro Morata Chelsea
58' Wissel Chelsea Wissel R. Barkley voor M. Kovačić Chelsea
76' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor Willian Chelsea
78' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
87' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Winks voor D. Alli Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Chelsea
Opstellingen Tottenham Hotspur - Chelsea
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Chelsea

Tottenham Hotspur en Chelsea treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Chelsea in de Premier League vond plaats op 1 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 11 keer wist de ploeg van Tottenham Hotspur te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Tottenham Hotspur. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tottenham Hotspur 6
Winst Chelsea 11
Gelijkspel 9
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 4e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.