Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Huddersfield Town (4-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 13:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 13 april 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Huddersfield Town (4-0)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 4-0 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door V. Wanyama, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Moura op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat Lucas Moura namens Tottenham Hotspur het doel wist te vinden in de 87e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Tottenham Hotspur in de 93e minuut, nadat Lucas Moura de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Tottenham Hotspur - Huddersfield Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt V. Wanyama met assist van Llorente Tottenham Hotspur 1-0
27' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura met assist van M. Sissoko Tottenham Hotspur 2-0
45' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Löwe Huddersfield Town
60' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Foyth Tottenham Hotspur
66' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Bacuna Huddersfield Town
69' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor E. Durm Huddersfield Town
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel O. Skipp voor M. Sissoko Tottenham Hotspur
76' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
82' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Mooy voor J. Stankovič Huddersfield Town
85' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Rose voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
87' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Son Heung-Min voor Llorente Tottenham Hotspur
87' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura met assist van C. Eriksen Tottenham Hotspur 3-0
93' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 4-0
94' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Williams voor J. Bacuna Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Huddersfield Town
Opstellingen Tottenham Hotspur - Huddersfield Town
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.