Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Liverpool (1-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 13:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 15 september 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Liverpool (1-2)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 1-2 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door G. Wijnaldum, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Roberto Firmino op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Tottenham Hotspur de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Lamela. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Tottenham Hotspur kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Liverpool dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tottenham Hotspur - Liverpool 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Liverpool Doelpunt G. Wijnaldum Liverpool 0-1
54' Doelpunt Liverpool Doelpunt Roberto Firmino Liverpool 0-2
60' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor M. Dembélé Tottenham Hotspur
74' Wissel Liverpool Wissel J. Henderson voor Roberto Firmino Liverpool
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Son Heung-Min voor H. Winks Tottenham Hotspur
83' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor N. Keïta Liverpool
83' Wissel Tottenham Hotspur Wissel V. Wanyama voor E. Dier Tottenham Hotspur
90' Wissel Liverpool Wissel J. Matip voor T. Alexander-Arnold Liverpool
93' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt E. Lamela Tottenham Hotspur 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Liverpool
Opstellingen Tottenham Hotspur - Liverpool
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Liverpool

Tottenham Hotspur en Liverpool treffen elkaar in de 5e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Liverpool in de Premier League vond plaats op 4 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 12 keer wist de ploeg van Tottenham Hotspur te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Tottenham Hotspur. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tottenham Hotspur 7
Winst Liverpool 12
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 5e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.