Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Southampton (2-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Southampton (2-1)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door T. Ndombele, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. In de 31e minuut kreeg S. Aurier van Tottenham Hotspur voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Tottenham Hotspur de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam Southampton in de 39e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van D. Ings.

In de 43e minuut was het Tottenham Hotspur dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van H. Kane, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Scott, waardoor Tottenham Hotspur dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tottenham Hotspur - Southampton 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt T. Ndombele met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 1-0
27' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor S. Aurier Tottenham Hotspur
31' Tweede gele kaart Tottenham Hotspur Tweede gele kaart voor S. Aurier Tottenham Hotspur
39' Doelpunt Southampton Doelpunt D. Ings Southampton 1-1
43' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van C. Eriksen Tottenham Hotspur 2-1
64' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
68' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Yoshida Southampton
78' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Dier voor T. Ndombele Tottenham Hotspur
79' Wissel Southampton Wissel S. Armstrong voor J. Vestergaard Southampton
82' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Bednarek Southampton
83' Wissel Southampton Wissel M. Obafemi voor D. Ings Southampton
88' Wissel Southampton Wissel S. Long voor S. Boufal Southampton
93' Wissel Tottenham Hotspur Wissel V. Wanyama voor H. Winks Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Southampton
Opstellingen Tottenham Hotspur - Southampton
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.