Nabeschouwing Ufa - Arsenal Tula (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ufa het woensdag 22 juli 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Arsenal Tula (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Ufa en Arsenal Tula geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ufa en Arsenal Tula gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Arsenal Tula kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Arsenal Tula
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
5
14
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
113
111
Gevaarlijke aanvallen
39
39
Passes
422
435
Overtredingen
7
15
Buitenspel
2
2
Corners
3
5
Wissels
1
4
LIVE Ufa - Arsenal Tula 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart Ufa Gele kaart voor O. Thill Ufa
54' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor M. Beljaev Arsenal Tula
63' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Lomovitskiy voor E. Kangwa Arsenal Tula
63' Wissel Arsenal Tula Wissel S. Tkachev voor V. Panteleev Arsenal Tula
79' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
80' Wissel Arsenal Tula Wissel V. Gromyko voor D. Lesovoy Arsenal Tula
87' Wissel Ufa Wissel M. Rabadanov voor H. Agalarov Ufa
90' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor V. Gromyko Arsenal Tula
92' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Minaev voor E. Lutsenko Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Arsenal Tula
Opstellingen Ufa - Arsenal Tula
De opstellingen van Ufa en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Wissels Ufa
# Speler Pos.
61 Igor Maltsev K
3 Pavel Alikin V
7 Dmitry Sysuev M
23 Danila Emeljanov A
21 Magomedemin Rabadanov A
Formatie 5-4-1
Voorbeschouwing Ufa - Arsenal Tula

Ufa en Arsenal Tula treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 11 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ufa als Arsenal Tula wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 4
Winst Arsenal Tula 4
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 8e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Ufa - Arsenal Tula Opstelling Ufa Opstelling Arsenal Tula Live Ufa - Arsenal Tula Live Ufa - Arsenal Tula kijken Ufa - Arsenal Tula kijken Live Ufa - Arsenal Tula stream Ufa - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Arsenal Tula Uitslag Ufa - Arsenal Tula Statistieken Ufa - Arsenal Tula Russische Premier League 2019/2020 Ufa - Arsenal Tula wedden Ufa - Arsenal Tula gokken Ufa - Arsenal Tula Unibet