Nabeschouwing Ufa - Sochi (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 09:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ufa het zondag 24 november 2019 om 09:30 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Sochi (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Ufa en Sochi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door D. Poloz, waarmee Sochi met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Ufa het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk A. Vombergar die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ufa - Sochi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
25' Doelpunt Sochi Doelpunt D. Poloz met assist van N. Burmistrov Sochi 0-1
38' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Fomin Ufa
49' Gele kaart Sochi Gele kaart voor N. Burmistrov Sochi
49' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
50' Wissel Sochi Wissel N. Kalugin voor M. Mevlja Sochi
56' Wissel Sochi Wissel A. Zabolotnyi voor D. Poloz Sochi
61' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Sukhov Ufa
65' Wissel Ufa Wissel A. Kozlov voor O. Thill Ufa
77' Wissel Sochi Wissel I. Yurganov voor A. Karapetian Sochi
83' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor L. Bizjak Ufa
83' Wissel Ufa Wissel N. Giorgobiani voor V. Krotov Ufa
85' Doelpunt Ufa Doelpunt A. Vombergar met assist van A. Sukhov Ufa 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Sochi
Opstellingen Ufa - Sochi
De opstellingen van Ufa en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sochi zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Sochi

Ufa en Sochi treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 4 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Ufa 0
Winst Sochi 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 12e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 16e plaats.