Nabeschouwing Ural - Dinamo Moskva (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Donderdag 9 juli 2020 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ural het donderdag 9 juli 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Dinamo Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Dinamo Moskva is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door O. El Kabir, waarmee Ural met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van R. Emeljanov zorgde ervoor dat Dinamo Moskva op 1-1 kwam te staan in de 31e minuut. In de 92e minuut zette P. Pogrebnyak zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ural dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ural - Dinamo Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Ural Doelpunt O. El Kabir met assist van E. Bicfalvi Ural 1-0
29' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Sly Dinamo Moskva
31' Eigen doelpunt Dinamo Moskva Eigen doelpunt R. Emeljanov Dinamo Moskva 1-1
42' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Sosnin Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel G. Morozov voor A. Sosnin Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Karapuzov voor Joaozinho Dinamo Moskva
51' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
58' Wissel Dinamo Moskva Wissel O. Hiljemark voor A. Yusupov Dinamo Moskva
67' Wissel Ural Wissel D. Efremov voor M. Kucharczyk Ural
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel M. Danilin voor N. Komlichenko Dinamo Moskva
74' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor A. Egorychev Ural
77' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Panchenko voor M. Philipp Dinamo Moskva
79' Wissel Ural Wissel P. Pogrebnyak voor E. Bicfalvi Ural
79' Wissel Ural Wissel Y. Bavin voor P. Boumal Ural
84' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Neustadter Dinamo Moskva
89' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Kulakov Ural
92' Doelpunt Ural Doelpunt P. Pogrebnyak Ural 2-1
94' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Pogrebnyak Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Dinamo Moskva
Opstellingen Ural - Dinamo Moskva
De opstellingen van Ural en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kirill Novikov
Voorbeschouwing Ural - Dinamo Moskva

Ural en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 26 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 6 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Ural. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ural 2
Winst Dinamo Moskva 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 7e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 10e plaats.