Nabeschouwing Ural - Orenburg (1-2) || Russische Premier League 2019/2020

Maandag 4 november 2019 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ural het maandag 4 november 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in SKB-Bank Arena in Ekaterinburg.

Via de Ural - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Orenburg (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Stanislav Vasilyev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Orenburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Fameyeh. Orenburg vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Alves op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Ural de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Bicfalvi. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ural kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stanislav Vasilyev, waardoor Orenburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ural - Orenburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Fameyeh met assist van R. Alves Orenburg 0-1
7' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
46' Doelpunt Orenburg Doelpunt R. Alves met assist van F. Rogic Orenburg 0-2
57' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Haroyan Ural
57' Wissel Ural Wissel V. Iljin voor N. Dimitrov Ural
62' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor Y. Bavin Ural
64' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van D. Kulakov Ural 1-2
72' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Terekhov Orenburg
72' Wissel Orenburg Wissel A. Kulishev voor F. Cernych Orenburg
83' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor M. Merkulov Ural
84' Gele kaart Ural Gele kaart voor O. El Kabir Ural
92' Wissel Orenburg Wissel V. Afonin voor J. Fameyeh Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Orenburg
Opstellingen Ural - Orenburg
De opstellingen van Ural en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Ural - Orenburg

Ural en Orenburg treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stanislav Vasilyev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 10 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Ural favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Orenburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ural 3
Winst Orenburg 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 7e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 12e plaats.