Nabeschouwing Watford - Cardiff City (3-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Cardiff City (3-2)

Het Premier League duel tussen Watford en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 3-2 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Deulofeu, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Holebas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Watford, waarmee Domingos Quina zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 80 minuten deed J. Hoilett iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cardiff City werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Cardiff City dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Reid de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Watford.

LIVE Watford - Cardiff City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Watford Doelpunt Deulofeu met assist van A. Doucouré Watford 1-0
46' Wissel Cardiff City Wissel N. Mendez-Laing voor Josh Murphy Cardiff City
52' Doelpunt Watford Doelpunt J. Holebas met assist van Deulofeu Watford 2-0
59' Wissel Cardiff City Wissel L. Peltier voor J. Bennett Cardiff City
68' Doelpunt Watford Doelpunt Domingos Quina met assist van K. Sema Watford 3-0
77' Wissel Watford Wissel I. Success voor K. Sema Watford
78' Wissel Cardiff City Wissel B. Reid voor A. Gunnarsson Cardiff City
80' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hoilett met assist van Víctor Camarasa Cardiff City 3-1
81' Wissel Watford Wissel S. Okaka voor T. Deeney Watford
82' Doelpunt Cardiff City Doelpunt B. Reid Cardiff City 3-2
87' Wissel Watford Wissel T. Cleverley voor Deulofeu Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Cardiff City
Opstellingen Watford - Cardiff City
De opstellingen van Watford en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Watford - Cardiff City

Watford en Cardiff City treffen elkaar in de 17e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Watford en Cardiff City elkaar treffen in de Premier League.

Winst Watford 0
Winst Cardiff City 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 12e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 14e plaats.