Nabeschouwing Watford - Leicester City (1-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 13:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het zaterdag 20 juni 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Leicester City (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Watford en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door B. Chilwell, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Watford het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk C. Dawson die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Watford - Leicester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Y. Tielemans Leicester City
65' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor H. Barnes Leicester City
69' Wissel Watford Wissel D. Welbeck voor R. Pereyra Watford
76' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor Y. Tielemans Leicester City
77' Wissel Watford Wissel N. Chalobah voor E. Capoue Watford
77' Wissel Watford Wissel T. Cleverley voor A. Doucoure Watford
77' Wissel Watford Wissel A. Mariappa voor Kiko Watford
83' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor M. Albrighton Leicester City
88' Wissel Watford Wissel J. Holebas voor A. Masina Watford
90' Doelpunt Leicester City Doelpunt B. Chilwell met assist van D. Gray Leicester City 0-1
93' Doelpunt Watford Doelpunt C. Dawson met assist van C. Kabasele Watford 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Leicester City
Opstellingen Watford - Leicester City
De opstellingen van Watford en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Nigel Pearson
Formatie 4-1-4-1
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Watford - Leicester City

Watford en Leicester City treffen elkaar in de 30e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Leicester City in de Premier League vond plaats op 4 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Watford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 3
Winst Leicester City 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 17e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 3e plaats.