Nabeschouwing Watford - Newcastle United (2-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 13:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het zaterdag 11 juli 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Newcastle United (2-1)

Het Premier League duel tussen Watford en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. Gayle, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van T. Deeney in de 52e minuut zorgde er even later voor dat Watford weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 82e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het T. Deeney van Watford die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Watford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Newcastle United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Newcastle United Doelpunt D. Gayle met assist van F. Fernandez Newcastle United 0-1
47' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Lascelles Newcastle United
52' Penalty Watford Penalty T. Deeney Watford 1-1
63' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Manquillo Newcastle United
72' Wissel Newcastle United Wissel Joelinton voor M. Ritchie Newcastle United
77' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor F. Fernandez Newcastle United
78' Wissel Newcastle United Wissel N. Bentaleb voor D. Gayle Newcastle United
79' Wissel Newcastle United Wissel E. Krafth voor D. Rose Newcastle United
82' Penalty Watford Penalty T. Deeney Watford 2-1
84' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor F. Schar Newcastle United
85' Wissel Watford Wissel T. Cleverley voor T. Deeney Watford
87' Wissel Newcastle United Wissel V. Lazaro voor J. Lascelles Newcastle United
90' Gele kaart Watford Gele kaart voor W. Hughes Watford
92' Wissel Watford Wissel A. Gray voor D. Welbeck Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Newcastle United
Opstellingen Watford - Newcastle United
De opstellingen van Watford en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Steve Bruce
Voorbeschouwing Watford - Newcastle United

Watford en Newcastle United treffen elkaar in de 35e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Newcastle United in de Premier League vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Watford favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Newcastle United slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Watford 4
Winst Newcastle United 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 17e positie staat, terwijl we Newcastle United terugvinden op de 13e plaats.