Nabeschouwing Watford - Tottenham Hotspur (2-1) || Premier League 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 17:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het zondag 2 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Tottenham Hotspur (2-1)

Het Premier League duel tussen Watford en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Doucouré zette Tottenham Hotspur op een 0-1 voorsprong in de 53e minuut van de wedstrijd. Watford kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Deeney, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette C. Cathcart zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Watford de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor Watford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Watford - Tottenham Hotspur
Goals
2
1
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
7
11
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
82
145
Gevaarlijke aanvallen
56
83
Passes
290
532
Overtredingen
9
8
Buitenspel
2
2
Corners
3
10
Wissels
3
3
LIVE Watford - Tottenham Hotspur 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
53' Eigen doelpunt Tottenham Hotspur Eigen doelpunt A. Doucouré Tottenham Hotspur 0-1
68' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor M. Dembélé Tottenham Hotspur
69' Doelpunt Watford Doelpunt T. Deeney met assist van J. Holebas Watford 1-1
70' Wissel Watford Wissel I. Success voor A. Gray Watford
76' Doelpunt Watford Doelpunt C. Cathcart met assist van J. Holebas Watford 2-1
81' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Llorente voor T. Alderweireld Tottenham Hotspur
86' Wissel Watford Wissel N. Chalobah voor W. Hughes Watford
86' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Winks voor M. Dembélé Tottenham Hotspur
89' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Rose voor B. Davies Tottenham Hotspur
91' Wissel Watford Wissel A. Mariappa voor R. Pereyra Watford
93' Gele kaart Watford Gele kaart voor I. Success Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Tottenham Hotspur
Opstellingen Watford - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Watford en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Formatie 3-1-4-2
Wissels Tottenham Hotspur
# Speler Pos.
22 Paulo Dino Gazzaniga K
3 Danny Rose V
16 Kyle Walker-Peters V
12 Victor Wanyama M
8 Harry Winks M
15 Eric Dier M
18 Fernando Llorente Torres A
Voorbeschouwing Watford - Tottenham Hotspur

Watford en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 4e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 30 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 6 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Watford. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 0
Winst Tottenham Hotspur 6
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 5e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Watford - Tottenham Hotspur Opstelling Watford Opstelling Tottenham Hotspur Live Watford - Tottenham Hotspur Live Watford - Tottenham Hotspur kijken Watford - Tottenham Hotspur kijken Live Watford - Tottenham Hotspur stream Watford - Tottenham Hotspur Fox Sports Nabeschouwing Watford - Tottenham Hotspur Uitslag Watford - Tottenham Hotspur Statistieken Watford - Tottenham Hotspur Premier League 2018/2019 Watford - Tottenham Hotspur wedden Watford - Tottenham Hotspur gokken Watford - Tottenham Hotspur Unibet