Nabeschouwing West Ham United - AFC Bournemouth (1-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt West Ham United het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - AFC Bournemouth (1-2)

Het Premier League duel tussen West Ham United en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 1-2 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. M. Arnautović maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee West Ham United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. AFC Bournemouth kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Wilson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette S. Cook zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuart Attwell, waardoor AFC Bournemouth dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE West Ham United - AFC Bournemouth 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor D. Gosling AFC Bournemouth
33' Penalty West Ham United Penalty M. Arnautović West Ham United 1-0
40' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor M. Noble West Ham United
59' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. King AFC Bournemouth
60' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van S. Cook AFC Bournemouth 1-1
65' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Ogbonna West Ham United
66' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt S. Cook met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 1-2
67' Wissel West Ham United Wissel A. Yarmolenko voor Javier Hernández West Ham United
77' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor J. Wilshere West Ham United
77' Wissel West Ham United Wissel Lucas Pérez voor M. Noble West Ham United
77' Wissel West Ham United Wissel C. Sánchez voor R. Snodgrass West Ham United
78' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Francis voor D. Brooks AFC Bournemouth
89' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Felipe Anderson West Ham United
90' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor J. King AFC Bournemouth
91' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor P. Zabaleta West Ham United
93' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Yarmolenko West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - AFC Bournemouth
Opstellingen West Ham United - AFC Bournemouth
De opstellingen van West Ham United en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.