Nabeschouwing West Ham United - Brighton & Hove Albion (2-2) || Premier League 2018/2019

Woensdag 2 januari 2019 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt West Ham United het woensdag 2 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Brighton & Hove Albion (2-2)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen West Ham United en Brighton & Hove Albion geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door D. Stephens, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Brighton & Hove Albion vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Duffy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist West Ham United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Arnautović.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Arnautović de 2-2 maakte voor West Ham United.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE West Ham United - Brighton & Hove Albion 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel West Ham United Wissel Lucas Pérez voor A. Carroll West Ham United
56' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt D. Stephens Brighton & Hove Albion 0-1
58' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt S. Duffy met assist van P. Groß Brighton & Hove Albion 0-2
63' Wissel West Ham United Wissel M. Antonio voor R. Snodgrass West Ham United
63' Wissel West Ham United Wissel M. Noble voor Pedro Obiang West Ham United
66' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Arnautović met assist van M. Noble West Ham United 1-2
68' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Arnautović met assist van M. Antonio West Ham United 2-2
73' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Bong voor Bernardo Brighton & Hove Albion
80' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor S. March Brighton & Hove Albion
82' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel F. Andone voor G. Murray Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Brighton & Hove Albion
Opstellingen West Ham United - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van West Ham United en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.