Nabeschouwing West Ham United - Everton (1-1) || Premier League

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:00 uur

In de Premier League neemt West Ham United het zaterdag 18 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Everton (1-1)

In de Premier League heeft de wedstrijd tussen West Ham United en Everton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door I. Diop, waarmee West Ham United met 1-0 de leiding nam. Everton kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Calvert-Lewin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken West Ham United - Everton
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
119
101
Gevaarlijke aanvallen
53
53
Passes
427
456
Overtredingen
11
13
Buitenspel
3
1
Corners
7
6
Wissels
2
4
LIVE West Ham United - Everton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt West Ham United Doelpunt I. Diop met assist van R. Snodgrass West Ham United 1-0
44' Doelpunt Everton Doelpunt D. Calvert-Lewin met assist van M. Holgate Everton 1-1
46' Wissel Everton Wissel A. Gordon voor Bernard Everton
57' Wissel Everton Wissel D. Sidibe voor T. Walcott Everton
60' Wissel West Ham United Wissel A. Masuaku voor P. Fornals West Ham United
74' Wissel Everton Wissel O. Niasse voor M. Kean Everton
84' Wissel West Ham United Wissel A. Ajeti voor M. Lanzini West Ham United
93' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor P. Zabaleta West Ham United
Opstellingen West Ham United - Everton
De opstellingen van West Ham United en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Everton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach David Moyes
Voorbeschouwing West Ham United - Everton

West Ham United en Everton treffen elkaar in de 23e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat West Ham United en Everton elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst West Ham United 0
Winst Everton 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 16e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 11e plaats.

Tags
West Ham United - Everton Opstelling West Ham United Opstelling Everton Live West Ham United - Everton Live West Ham United - Everton kijken West Ham United - Everton kijken Live West Ham United - Everton stream West Ham United - Everton Fox Sports Nabeschouwing West Ham United - Everton Uitslag West Ham United - Everton Statistieken West Ham United - Everton Premier League 2019/2020 West Ham United - Everton wedden West Ham United - Everton gokken West Ham United - Everton Unibet