Nabeschouwing West Ham United - Huddersfield Town (4-3) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt West Ham United het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Huddersfield Town (4-3)

Het Premier League duel tussen West Ham United en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 4-3 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. M. Noble maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee West Ham United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Huddersfield Town kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Bacuna, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette K. Ahearne-Grant zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Huddersfield Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor Huddersfield Town vergroot nadat K. Ahearne-Grant de 1-3 wist te scoren. In de 75e minuut kwam West Ham United weer dichterbij, nadat A. Ogbonna de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 84e minuut was het J. Hernández die West Ham United weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk West Ham United dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was J. Hernández de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jonathan Moss bij een 4-3 eindstand in het voordeel van West Ham United.

Wedstrijdstatistieken West Ham United - Huddersfield Town
Goals
4
3
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
16
15
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
138
93
Gevaarlijke aanvallen
67
24
Passes
605
327
Overtredingen
7
15
Buitenspel
1
1
Corners
5
8
Wissels
3
3
LIVE West Ham United - Huddersfield Town 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Penalty West Ham United Penalty M. Noble West Ham United 1-0
17' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt J. Bacuna met assist van A. Mooy Huddersfield Town 1-1
30' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt K. Ahearne-Grant Huddersfield Town 1-2
46' Wissel West Ham United Wissel J. Hernández voor M. Antonio West Ham United
55' Wissel Huddersfield Town Wissel P. Billing voor A. Rowe Huddersfield Town
59' Wissel West Ham United Wissel S. Nasri voor M. Noble West Ham United
65' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt K. Ahearne-Grant met assist van T. Kongolo Huddersfield Town 1-3
67' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Puncheon voor J. Bacuna Huddersfield Town
68' Wissel West Ham United Wissel Lucas Pérez voor M. Arnautović West Ham United
70' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor K. Ahearne-Grant Huddersfield Town
74' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor A. Pritchard Huddersfield Town
75' Doelpunt West Ham United Doelpunt A. Ogbonna met assist van A. Cresswell West Ham United 2-3
78' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor P. Billing Huddersfield Town
84' Doelpunt West Ham United Doelpunt J. Hernández met assist van S. Nasri West Ham United 3-3
91' Doelpunt West Ham United Doelpunt J. Hernández met assist van Felipe Anderson West Ham United 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Huddersfield Town
Opstellingen West Ham United - Huddersfield Town
De opstellingen van West Ham United en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Manuel Luis Pellegrini Ripamonti
Formatie 4-2-3-1
Coach Jan Siewert
Basiselftal Huddersfield Town
# Speler Pos.
1 Jonas Lössl K
37 Erik Durm V
2 Tom Smith V
5 Terence Kongolo V
15 Chris Löwe V
27 Jon Gorenc Stankovič V
7 Juninho Bacuna M
10 Aaron Mooy M
44 M
21 Alex Pritchard M
44 Aaron Rowe A
16 Karlan Ahearne-Grant A
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
41 Matty Daly Wissel
12 Ben Hamer K
33 Florent Hadërgjonaj V
25 Mathias Jattah-Njie Jørgensen V
42 Jason Puncheon M
8 Philip Billing M
24 Steve Mounié A
Voorbeschouwing West Ham United - Huddersfield Town

West Ham United en Huddersfield Town treffen elkaar in de 31e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Ham United en Huddersfield Town in de Premier League vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is West Ham United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Huddersfield Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Ham United 2
Winst Huddersfield Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 9e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
West Ham United - Huddersfield Town Opstelling West Ham United Opstelling Huddersfield Town Live West Ham United - Huddersfield Town Live West Ham United - Huddersfield Town kijken West Ham United - Huddersfield Town kijken Live West Ham United - Huddersfield Town stream West Ham United - Huddersfield Town Fox Sports Nabeschouwing West Ham United - Huddersfield Town Uitslag West Ham United - Huddersfield Town Statistieken West Ham United - Huddersfield Town Premier League 2018/2019 West Ham United - Huddersfield Town wedden West Ham United - Huddersfield Town gokken West Ham United - Huddersfield Town Unibet