Nabeschouwing West Ham United - Manchester City (0-4) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt West Ham United het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Manchester City (0-4)

Het Premier League duel tussen West Ham United en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 0-4 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door David Silva, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Sterling op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee L. Sané zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Manchester City in de 93e minuut, nadat L. Sané de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Manchester City.

Wedstrijdstatistieken West Ham United - Manchester City
Balbezit
30%
70%
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
93
154
Gevaarlijke aanvallen
52
46
Passes
359
839
Overtredingen
6
3
Buitenspel
2
3
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE West Ham United - Manchester City 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Manchester City Doelpunt David Silva Manchester City 0-1
19' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van L. Sané Manchester City 0-2
34' Doelpunt Manchester City Doelpunt L. Sané met assist van R. Sterling Manchester City 0-3
46' Wissel West Ham United Wissel A. Cresswell voor A. Masuaku West Ham United
55' Wissel West Ham United Wissel Javier Hernández voor G. Diangana West Ham United
68' Wissel West Ham United Wissel Lucas Pérez voor Felipe Anderson West Ham United
69' Wissel Manchester City Wissel P. Foden voor İ. Gündoğan Manchester City
74' Wissel Manchester City Wissel R. Mahrez voor R. Sterling Manchester City
81' Wissel Manchester City Wissel Gabriel Jesus voor S. Agüero Manchester City
93' Doelpunt Manchester City Doelpunt L. Sané met assist van Gabriel Jesus Manchester City 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Manchester City
Opstellingen West Ham United - Manchester City
De opstellingen van West Ham United en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Manuel Luis Pellegrini Ripamonti
Formatie 4-3-3
Coach Josep Guardiola i Sala
Wissels Manchester City
# Speler Pos.
49 Arijanet Murić K
5 John Stones V
35 Oleksandr Zinchenko V
4 Vincent Kompany V
47 Philip Foden M
26 Riyad Mahrez M
33 Gabriel Fernando de Jesus A
Voorbeschouwing West Ham United - Manchester City

West Ham United en Manchester City treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Ham United en Manchester City in de Premier League vond plaats op 29 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Manchester City favoriet. 16 keer wist de ploeg van West Ham United te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor West Ham United. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Ham United 4
Winst Manchester City 16
Gelijkspel 3
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 13e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
West Ham United - Manchester City Opstelling West Ham United Opstelling Manchester City Live West Ham United - Manchester City Live West Ham United - Manchester City kijken West Ham United - Manchester City kijken Live West Ham United - Manchester City stream West Ham United - Manchester City Fox Sports Nabeschouwing West Ham United - Manchester City Uitslag West Ham United - Manchester City Statistieken West Ham United - Manchester City Premier League 2018/2019 West Ham United - Manchester City wedden West Ham United - Manchester City gokken West Ham United - Manchester City Unibet