Nabeschouwing West Ham United - Wolverhampton Wanderers (0-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt West Ham United het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Wolverhampton Wanderers (0-1)

Het Premier League duel tussen West Ham United en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door Adama Traoré, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Wolverhampton Wanderers dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Wolverhampton Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE West Ham United - Wolverhampton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor R. Fredericks West Ham United
46' Wissel West Ham United Wissel A. Yarmolenko voor R. Snodgrass West Ham United
59' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Cresswell West Ham United
62' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Adama Traoré voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
64' Wissel West Ham United Wissel Pedro Obiang voor J. Wilshere West Ham United
72' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Léo Bonatini voor Hélder Costa Wolverhampton Wanderers
75' Wissel West Ham United Wissel Javier Hernández voor M. Antonio West Ham United
79' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Bennett Wolverhampton Wanderers
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Rúben Vinagre voor R. Jiménez Wolverhampton Wanderers
93' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Adama Traoré met assist van Léo Bonatini Wolverhampton Wanderers 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen West Ham United - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van West Ham United en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Manuel Luis Pellegrini Ripamonti
Voorbeschouwing West Ham United - Wolverhampton Wanderers

West Ham United en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 4e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Ham United en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 1 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is West Ham United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst West Ham United 2
Winst Wolverhampton Wanderers 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 20e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 14e plaats.