Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth (1-0) || Premier League 2019/2020

Woensdag 24 juni 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het woensdag 24 juni 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth (1-0)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door R. Jimenez, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolverhampton Wanderers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
34' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor D. Brooks AFC Bournemouth
36' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor S. Cook AFC Bournemouth
39' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Wilson AFC Bournemouth
41' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
50' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Gosling voor P. Billing AFC Bournemouth
60' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van A. Traore Wolverhampton Wanderers 1-0
62' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel H. Wilson voor D. Brooks AFC Bournemouth
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor J. Stanislas AFC Bournemouth
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel A. Groeneveld voor J. Lerma AFC Bournemouth
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Kelly voor J. Stacey AFC Bournemouth
87' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Podence voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
91' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.