Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Aston Villa (2-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 10 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Aston Villa (2-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door R. Neves, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Jimenez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut wist Aston Villa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Trezeguet. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Aston Villa kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Aston Villa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Aston Villa Wissel O. Nyland voor J. Steer Aston Villa
10' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor F. Guilbert Aston Villa
12' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
27' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor M. Nakamba Aston Villa
40' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
41' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Neves met assist van J. Moutinho Wolverhampton Wanderers 1-0
48' Wissel Aston Villa Wissel N. Taylor voor M. Targett Aston Villa
69' Wissel Aston Villa Wissel H. Lansbury voor M. Nakamba Aston Villa
74' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
83' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
84' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van A. Traore Wolverhampton Wanderers 2-0
86' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Bennett voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
86' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
91' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jonny Wolverhampton Wanderers
92' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Trezeguet Aston Villa 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Aston Villa
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Aston Villa
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.