Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town (0-2) || Premier League 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 17:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 25 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town (0-2)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 0-2 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Mooy, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Huddersfield Town vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mooy op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt A. Mooy met assist van E. Durm Huddersfield Town 0-1
17' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor T. Smith Huddersfield Town
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Adama Traoré voor Ivan Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor João Moutinho Wolverhampton Wanderers
60' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
74' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt A. Mooy Huddersfield Town 0-2
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Diogo Jota voor Hélder Costa Wolverhampton Wanderers
87' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rúben Neves Wolverhampton Wanderers
93' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor A. Pritchard Huddersfield Town
93' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Stankovič voor J. Hogg Huddersfield Town
93' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Williams voor P. Billing Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.