Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leicester City (0-0) || Premier League 2019/2020

Vrijdag 14 februari 2020 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het vrijdag 14 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leicester City (0-0)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor H. Choudhury van Leicester City. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 76e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Wolverhampton Wanderers en Leicester City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Wolverhampton Wanderers, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mike Dean niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Leicester City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Maddison Leicester City
46' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
51' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor H. Choudhury Leicester City
55' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
64' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor A. Perez Leicester City
75' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor Y. Tielemans Leicester City
76' Tweede gele kaart Leicester City Tweede gele kaart voor H. Choudhury Leicester City
78' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Podence voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel J. Moutinho voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
88' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor B. Chilwell Leicester City
94' Wissel Leicester City Wissel W. Morgan voor H. Barnes Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Leicester City
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Leicester City
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.