Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United (1-1) || Premier League

Maandag 19 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Premier League neemt Wolverhampton Wanderers het maandag 19 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton, West Midlands.

Via de Wolverhampton Wanderers - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United (1-1)

In de Premier League heeft de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Manchester United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Martial, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Neves, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 68e minuut was de ideale kans voor Manchester United om te scoren. P. Pogba was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Wolverhampton Wanderers - Manchester United
Goals
1
1
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
9
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
88
153
Gevaarlijke aanvallen
32
51
Passes
353
652
Overtredingen
17
8
Buitenspel
1
1
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Wolverhampton Wanderers - Manchester United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor D. James Manchester United
27' Doelpunt Manchester United Doelpunt A. Martial met assist van M. Rashford Manchester United 0-1
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
51' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
55' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Neves met assist van J. Moutinho Wolverhampton Wanderers 1-1
67' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Bennett Wolverhampton Wanderers
68' Penalty gemist Manchester United Penalty gemist P. Pogba Manchester United
81' Wissel Manchester United Wissel J. Mata voor J. Lingard Manchester United
84' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Wan-Bissaka Manchester United
86' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
89' Wissel Manchester United Wissel M. Greenwood voor D. James Manchester United
89' Wissel Manchester United Wissel A. Pereira voor M. Rashford Manchester United
91' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Manchester United
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Formatie 4-2-3-1
Coach Ole Gunnar Solskjær
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United

Wolverhampton Wanderers en Manchester United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolverhampton Wanderers en Manchester United elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Wolverhampton Wanderers 0
Winst Manchester United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 13e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolverhampton Wanderers - Manchester United Opstelling Wolverhampton Wanderers Opstelling Manchester United Live Wolverhampton Wanderers - Manchester United Live Wolverhampton Wanderers - Manchester United kijken Wolverhampton Wanderers - Manchester United kijken Live Wolverhampton Wanderers - Manchester United stream Wolverhampton Wanderers - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United Uitslag Wolverhampton Wanderers - Manchester United Statistieken Wolverhampton Wanderers - Manchester United Premier League 2019/2020 Wolverhampton Wanderers - Manchester United wedden Wolverhampton Wanderers - Manchester United gokken Wolverhampton Wanderers - Manchester United Unibet