Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Norwich City (3-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 23 februari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Norwich City (3-0)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Jota, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Jota op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Wolverhampton Wanderers, waarmee R. Jimenez zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Norwich City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van M. Doherty Wolverhampton Wanderers 1-0
30' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van R. Saiss Wolverhampton Wanderers 2-0
41' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
45' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
50' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 3-0
59' Wissel Norwich City Wissel E. Buendia voor L. Rupp Norwich City
59' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor O. Duda Norwich City
64' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
68' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
72' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
77' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Godfrey Norwich City
80' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Vinagre voor Jonny Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Norwich City Wissel M. Stiepermann voor T. Cantwell Norwich City
87' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Buendia Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Norwich City
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Norwich City
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.