Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva (3-0) || Russische Premier League 2019/2020

Vrijdag 6 december 2019 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Zenit het vrijdag 6 december 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Azmoun, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Ivanovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee A. Dzyuba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikolay Voloshin, waardoor Zenit dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zenit - Dinamo Moskva 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van A. Sutormin Zenit 1-0
15' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Szymanski Dinamo Moskva
22' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor M. Philipp Dinamo Moskva
26' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Erokhin Zenit
35' Doelpunt Zenit Doelpunt B. Ivanovic met assist van O. Shatov Zenit 2-0
41' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
46' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van O. Shatov Zenit 3-0
57' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor K. Rausch Dinamo Moskva
58' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. Kabore voor A. Yusupov Dinamo Moskva
61' Wissel Zenit Wissel Y. Osorio voor B. Ivanovic Zenit
74' Wissel Zenit Wissel M. Kranevitter voor A. Dzyuba Zenit
74' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Evgenyev voor V. Rykov Dinamo Moskva
81' Wissel Zenit Wissel L. Musaev voor W. Barrios Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Dinamo Moskva
Opstellingen Zenit - Dinamo Moskva
De opstellingen van Zenit en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kirill Novikov
Voorbeschouwing Zenit - Dinamo Moskva

Zenit en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 10
Winst Dinamo Moskva 3
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 6e plaats.