Nabeschouwing Zenit - Orenburg (4-1) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 15 juli 2020 - 19:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Zenit het woensdag 15 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Orenburg (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Orenburg is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Malykh zette Zenit op een 1-0 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. Orenburg kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Fameyeh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette S. Azmoun zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Zenit vergroot nadat S. Azmoun de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist A. Dzyuba namens Zenit de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Zenit.

LIVE Zenit - Orenburg 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Zenit Eigen doelpunt A. Malykh Zenit 1-0
30' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Shakhov Orenburg
32' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Fameyeh met assist van A. Kulishev Orenburg 1-1
34' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Ozdoev Zenit
36' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor J. Fameyeh Orenburg
52' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Prokhin Zenit
61' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun Zenit 2-1
62' Wissel Zenit Wissel L. Musaev voor Y. Zhirkov Zenit
62' Wissel Zenit Wissel D. Shamkin voor M. Ozdoev Zenit
65' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Terekhov Orenburg
68' Wissel Orenburg Wissel A. Gotlieb voor V. Shakhov Orenburg
70' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor W. Barrios Zenit
70' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor Malcom Zenit
73' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Shamkin Zenit
74' Wissel Orenburg Wissel Z. Skoflek voor D. Lipovoy Orenburg
74' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitsky Zenit
77' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun Zenit 3-1
84' Wissel Zenit Wissel O. Shatov voor S. Driussi Zenit
84' Wissel Orenburg Wissel I. Lapshov voor A. Kulishev Orenburg
90' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Z. Skoflek Orenburg
91' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba Zenit 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Orenburg
Opstellingen Zenit - Orenburg
De opstellingen van Zenit en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.