Nabeschouwing Aston Villa - Brighton & Hove Albion (2-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Aston Villa het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Brighton & Hove Albion (2-0)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door O. Watkins, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Aston Villa opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het T. Mings die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Aston Villa.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Aston Villa.

LIVE Aston Villa - Brighton & Hove Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor M. Cucurella Brighton & Hove Albion
59' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor M. Nakamba Aston Villa
64' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. March voor M. Cucurella Brighton & Hove Albion
66' Wissel Aston Villa Wissel L. Bailey voor D. Ings Aston Villa
67' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Webster Brighton & Hove Albion
74' Wissel Aston Villa Wissel A. Young voor E. Buendia Aston Villa
79' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel N. Maupay voor T. Lamptey Brighton & Hove Albion
84' Wissel Aston Villa Wissel A. El-Ghazi voor J. Ramsey Aston Villa
84' Doelpunt Aston Villa Doelpunt O. Watkins met assist van A. Young Aston Villa 1-0
89' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mac Allister voor P. Gross Brighton & Hove Albion
89' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Mings Aston Villa 2-0
93' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Mac Allister Brighton & Hove Albion
93' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor E. Konsa Aston Villa
94' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor M. Cash Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Aston Villa - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Aston Villa en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.