In de Premier League neemt Brentford het vrijdag 13 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in London.

Via de Brentford - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Arsenal (2-0)

Het Premier League duel tussen Brentford en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door S. Canos, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Brentford vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Norgaard op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brentford.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Arsenal
Goals
2
0
Balbezit
35%
65%
Schoten totaal
8
22
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
83
137
Gevaarlijke aanvallen
26
76
Passes
300
563
Overtredingen
12
8
Buitenspel
1
1
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Brentford - Arsenal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Canos met assist van E. Pinnock Brentford 1-0
59' Wissel Arsenal Wissel B. Saka voor F. Balogun Arsenal
71' Wissel Brentford Wissel M. Bech Sorensen voor K. Ajer Brentford
71' Wissel Arsenal Wissel R. Nelson voor G. Martinelli Arsenal
73' Doelpunt Brentford Doelpunt C. Norgaard Brentford 2-0
80' Wissel Brentford Wissel M. Bidstrup voor F. Onyeka Brentford
81' Wissel Arsenal Wissel N. Tavares voor C. Chambers Arsenal
86' Wissel Brentford Wissel M. Forss voor B. Mbeumo Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Arsenal
Opstellingen Brentford - Arsenal
De opstellingen van Brentford en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brentford - Arsenal

Brentford en Arsenal treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Brentford en Arsenal elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 0
Winst Arsenal 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Arsenal Opstelling Brentford Opstelling Arsenal Live Brentford - Arsenal Live Brentford - Arsenal kijken Brentford - Arsenal kijken Live Brentford - Arsenal stream Brentford - Arsenal Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Arsenal Uitslag Brentford - Arsenal Statistieken Brentford - Arsenal Premier League 2021/2022 Brentford - Arsenal wedden Brentford - Arsenal gokken Brentford - Arsenal Unibet