Nabeschouwing Brentford - Norwich City (1-2) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Brentford het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Norwich City (1-2)

Het Premier League duel tussen Brentford en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 1-2 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Normann, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 29e minuut voor dat Norwich City via T. Pukki op 0-2 kwam te staan. In de 60e minuut wist Brentford de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Henry. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Brentford kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jarred Gillett, waardoor Norwich City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brentford - Norwich City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Brentford Gele kaart voor I. Toney Brentford
6' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Normann Norwich City 0-1
12' Wissel Brentford Wissel C. Goode voor M. Jorgensen Brentford
28' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Goode Brentford
29' Penalty Norwich City Penalty T. Pukki Norwich City 0-2
32' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Normann Norwich City
46' Wissel Brentford Wissel S. Ghoddos voor V. Janelt Brentford
50' VAR: Afgekeurd doelpunt B. Mbeumo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel B. Mbeumo Brentford
52' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Omobamidele Norwich City
60' Doelpunt Brentford Doelpunt R. Henry met assist van S. Ghoddos Brentford 1-2
69' Wissel Brentford Wissel M. Forss voor R. Henry Brentford
74' Wissel Norwich City Wissel D. Giannoulis voor K. Dowell Norwich City
78' Wissel Norwich City Wissel J. Sargent voor T. Pukki Norwich City
90' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
95' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor M. Rashica Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Norwich City
Opstellingen Brentford - Norwich City
De opstellingen van Brentford en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Thomas Frank
Coach Daniel Farke
Voorbeschouwing Brentford - Norwich City

Brentford en Norwich City treffen elkaar in de 11e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brentford en Norwich City elkaar treffen in de Premier League.

Winst Brentford 0
Winst Norwich City 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 13e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 20e plaats.