Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Crystal Palace (1-1) || Premier League 2021/2022

Vrijdag 14 januari 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Brighton & Hove Albion het vrijdag 14 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Crystal Palace (1-1)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Crystal Palace geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 38e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg P. Gross van Brighton & Hove Albion via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 69 minuten was het C. Gallagher die Crystal Palace op een 0-1 voorsprong zette. Een eigen doelpunt van J. Andersen zorgde ervoor dat Brighton & Hove Albion in de 87e minuut op 1-1 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Penalty gemist Brighton & Hove Albion Penalty gemist P. Gross Brighton & Hove Albion
40' VAR: Afgekeurd doelpunt N. Maupay Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding N. Maupay Brighton & Hove Albion
44' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor E. Eze Crystal Palace
56' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel T. Lamptey voor A. Lallana Brighton & Hove Albion
61' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Hughes Crystal Palace
66' Wissel Crystal Palace Wissel L. Milivojevic voor E. Eze Crystal Palace
66' Wissel Crystal Palace Wissel J. Mateta voor O. Edouard Crystal Palace
69' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt C. Gallagher met assist van J. Schlupp Crystal Palace 0-1
73' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. March voor P. Gross Brighton & Hove Albion
73' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Welbeck voor J. Veltman Brighton & Hove Albion
81' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor M. Olise Crystal Palace
87' Eigen doelpunt Brighton & Hove Albion Eigen doelpunt J. Andersen Brighton & Hove Albion 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Crystal Palace
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Crystal Palace
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.