In de Premier League neemt Burnley het zaterdag 5 februari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Burnley - Watford 0-0

Vanaf zaterdag 5 februari 2022 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Burnley - Watford volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 11 dagen, 9 uur, 18 minuten en 19 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Watford
Opstellingen Burnley - Watford

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Burnley - Watford

Burnley en Watford treffen elkaar in de 17e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Watford in de Premier League vond plaats op 25 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Burnley favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Watford slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burnley 5
Winst Watford 2
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burnley op een 20e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Burnley - Watford Opstelling Burnley Opstelling Watford Live Burnley - Watford Live Burnley - Watford kijken Burnley - Watford kijken Live Burnley - Watford stream Burnley - Watford Fox Sports Nabeschouwing Burnley - Watford Uitslag Burnley - Watford Statistieken Burnley - Watford Premier League 2021/2022 Burnley - Watford wedden Burnley - Watford gokken Burnley - Watford Unibet