Nabeschouwing Crystal Palace - Everton (3-1) || Premier League 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 17:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Crystal Palace het zondag 12 december 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Everton (3-1)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Everton is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 3-1 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door C. Gallagher, waarmee Crystal Palace met 1-0 de leiding nam. Crystal Palace vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Tomkins op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Everton de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Rondon.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Crystal Palace vergroot nadat C. Gallagher de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Crystal Palace.

LIVE Crystal Palace - Everton 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt C. Gallagher met assist van J. Ayew Crystal Palace 1-0
58' Wissel Everton Wissel A. Gordon voor F. Delph Everton
58' Wissel Everton Wissel S. Rondon voor Richarlison Everton
62' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Tomkins met assist van W. Hughes Crystal Palace 2-0
70' Doelpunt Everton Doelpunt S. Rondon Everton 2-1
72' Gele kaart Everton Gele kaart voor A. Doucoure Everton
73' Wissel Crystal Palace Wissel J. Schlupp voor W. Hughes Crystal Palace
74' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor O. Edouard Crystal Palace
76' Gele kaart Everton Gele kaart voor D. Gray Everton
91' Wissel Crystal Palace Wissel N. Clyne voor T. Mitchell Crystal Palace
93' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt C. Gallagher Crystal Palace 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Everton
Opstellingen Crystal Palace - Everton
De opstellingen van Crystal Palace en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Everton zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Crystal Palace - Everton

Crystal Palace en Everton treffen elkaar in de 16e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Everton in de Premier League vond plaats op 5 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 6 keer wist de ploeg van Crystal Palace te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Crystal Palace. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crystal Palace 2
Winst Everton 6
Gelijkspel 8
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 14e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 13e plaats.