Nabeschouwing Crystal Palace - Norwich City (3-0) || Premier League 2021/2022

Dinsdag 28 december 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Crystal Palace het dinsdag 28 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Norwich City (3-0)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 3-0 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. O. Edouard maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crystal Palace vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Crystal Palace vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Mateta op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Crystal Palace, waarmee J. Schlupp zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Crystal Palace gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Tierney, waardoor Crystal Palace dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crystal Palace - Norwich City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Crystal Palace Penalty O. Edouard Crystal Palace 1-0
10' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Gibson Norwich City
22' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor O. Edouard Crystal Palace
29' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor S. Byram Norwich City
38' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Mateta met assist van O. Edouard Crystal Palace 2-0
42' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Schlupp met assist van O. Edouard Crystal Palace 3-0
46' Wissel Norwich City Wissel B. Williams voor D. Giannoulis Norwich City
68' Wissel Norwich City Wissel J. Rowe voor C. Tzolis Norwich City
73' Wissel Crystal Palace Wissel L. Milivojevic voor W. Hughes Crystal Palace
81' Wissel Norwich City Wissel J. Sargent voor P. Placheta Norwich City
81' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor J. Mateta Crystal Palace
83' Wissel Crystal Palace Wissel J. Tomkins voor J. Andersen Crystal Palace
88' VAR: Afgekeurd doelpunt C. Benteke Liolo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel C. Benteke Liolo Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Norwich City
Opstellingen Crystal Palace - Norwich City
De opstellingen van Crystal Palace en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.