Nabeschouwing CSKA Moskva - Arsenal Tula (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt CSKA Moskva het zaterdag 11 december 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Arsenal Tula (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Igor Panin geëindigd in een 2-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. Zabolotnyi, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 75e minuut voor dat CSKA Moskva via A. Zabolotnyi op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Arsenal Tula 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor E. Bohinen CSKA Moskva
33' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Zabolotnyi met assist van I. Akhmetov CSKA Moskva 1-0
39' Wissel Arsenal Tula Wissel M. Beljaev voor I. Smolnikov Arsenal Tula
46' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Bjornstrom voor Z. Davitashvili Arsenal Tula
49' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor M. Beljaev Arsenal Tula
69' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveyev CSKA Moskva
73' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Lutsenko voor A. Guliev Arsenal Tula
75' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor U. Radakovic Arsenal Tula
75' Penalty CSKA Moskva Penalty A. Zabolotnyi CSKA Moskva 2-0
80' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Akhmetov CSKA Moskva
84' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor C. Ejuke CSKA Moskva
89' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Schennikov voor I. Akhmetov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Arsenal Tula
Opstellingen CSKA Moskva - Arsenal Tula
De opstellingen van CSKA Moskva en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Arsenal Tula

CSKA Moskva en Arsenal Tula treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 8
Winst Arsenal Tula 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 6e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 11e plaats.