Nabeschouwing Everton - Norwich City (2-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Everton het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Norwich City (2-0)

Het Premier League duel tussen Everton en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. A. Townsend maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Everton vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Everton vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Doucoure op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Everton.

LIVE Everton - Norwich City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Penalty Everton Penalty A. Townsend Everton 1-0
54' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor O. Kabak Norwich City
56' Gele kaart Everton Gele kaart voor L. Digne Everton
69' Wissel Norwich City Wissel M. Rashica voor O. Kabak Norwich City
69' Wissel Norwich City Wissel C. Tzolis voor M. Normann Norwich City
76' Wissel Everton Wissel A. Gordon voor A. Townsend Everton
77' Doelpunt Everton Doelpunt A. Doucoure met assist van D. Gray Everton 2-0
80' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor P. Lees Melou Norwich City
83' Wissel Everton Wissel T. Davies voor D. Gray Everton
84' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Williams Norwich City
86' Wissel Norwich City Wissel D. Giannoulis voor B. Williams Norwich City
89' Wissel Everton Wissel L. Dobbin voor A. Iwobi Everton
92' Gele kaart Everton Gele kaart voor A. Gordon Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Norwich City
Opstellingen Everton - Norwich City
De opstellingen van Everton en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Everton - Norwich City

Everton en Norwich City treffen elkaar in de 6e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Norwich City in de Premier League vond plaats op 24 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Everton favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Everton 3
Winst Norwich City 2
Gelijkspel 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 6e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 20e plaats.