Nabeschouwing Krylya Sovetov - Spartak Moskva (0-1) || Russische Premier League 2021/2022

Vrijdag 30 juli 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krylya Sovetov het vrijdag 30 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Spartak Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 68 minuten. A. Sobolev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Spartak Moskva vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Spartak Moskva uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Krylya Sovetov - Spartak Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Prutsev voor D. Yakuba Krylya Sovetov
47' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
52' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor V. Moses Spartak Moskva
54' VAR: Afgekeurd doelpunt Z. Bakaev Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Z. Bakaev Spartak Moskva
59' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor V. Moses Spartak Moskva
59' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Larsson voor M. Ignatov Spartak Moskva
65' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Z. Bakaev Spartak Moskva
67' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor S. Bozhin Krylya Sovetov
68' Penalty Spartak Moskva Penalty A. Sobolev Spartak Moskva 0-1
74' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Kral voor R. Zobnin Spartak Moskva
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor R. Ezhov Krylya Sovetov
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Onugkha voor I. Sergeev Krylya Sovetov
82' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor V. Sarveli Krylya Sovetov
82' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Vityugov voor S. Bozhin Krylya Sovetov
85' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Hendrix voor Z. Bakaev Spartak Moskva
90' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Ivanisenia Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Spartak Moskva
Opstellingen Krylya Sovetov - Spartak Moskva
De opstellingen van Krylya Sovetov en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.