Nabeschouwing Leeds United - Leicester City (1-1) || Premier League 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Leeds United het zondag 7 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Leicester City (1-1)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Leeds United en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Raphinha, waarmee Leeds United met 1-0 de leiding nam. Leicester City kwam na 28 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van H. Barnes, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Leeds United - Leicester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Leeds United Doelpunt Raphinha Leeds United 1-0
27' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Raphinha Leeds United
28' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Barnes met assist van B. Soumare Leicester City 1-1
67' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Lookman Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Lookman Leicester City
70' Wissel Leicester City Wissel D. Amartey voor H. Barnes Leicester City
74' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Ndidi Leicester City
77' Wissel Leicester City Wissel K. Dewsbury-Hall voor Y. Tielemans Leicester City
80' Wissel Leicester City Wissel J. Maddison voor A. Lookman Leicester City
83' Wissel Leeds United Wissel T. Roberts voor J. Harrison Leeds United
90' Wissel Leeds United Wissel C. Cresswell voor A. Forshaw Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Leicester City
Opstellingen Leeds United - Leicester City
De opstellingen van Leeds United en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Leeds United - Leicester City

Leeds United en Leicester City treffen elkaar in de 11e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Leicester City in de Premier League vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Leeds United als Leicester City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Leeds United 1
Winst Leicester City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leeds United op een 17e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 12e plaats.