Nabeschouwing Leicester City - Norwich City (3-0) || Premier League 2021/2022

Woensdag 11 mei 2022 - 20:45 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Leicester City het woensdag 11 mei 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Norwich City (3-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 3-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door J. Vardy, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Vardy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Leicester City, waarmee J. Maddison zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Leicester City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leicester City - Norwich City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor A. Lookman Leicester City
54' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van H. Barnes Leicester City 1-0
58' Wissel Norwich City Wissel J. Sorensen voor L. Rupp Norwich City
62' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van H. Barnes Leicester City 2-0
67' Wissel Norwich City Wissel P. Placheta voor T. Springett Norwich City
67' Wissel Norwich City Wissel J. Rowe voor M. Rashica Norwich City
70' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison Leicester City 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Norwich City
Opstellingen Leicester City - Norwich City
De opstellingen van Leicester City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leicester City - Norwich City

Leicester City en Norwich City treffen elkaar in de 21e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Norwich City in de Premier League vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leicester City 3
Winst Norwich City 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 14e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 20e plaats.