Nabeschouwing Leicester City - Tottenham Hotspur (2-3) || Premier League 2021/2022

Woensdag 19 januari 2022 - 20:30 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Leicester City het woensdag 19 januari 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Tottenham Hotspur (2-3)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 2-3 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door P. Daka, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Kane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette J. Maddison zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Leicester City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen S. Bergwijn in de 95e minuut de 2-2 maakte namens Tottenham Hotspur. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Tottenham Hotspur dat in de 97e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Bergwijn de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jonathan Moss bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Tottenham Hotspur.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Tottenham Hotspur
Goals
2
3
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
29
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
103
133
Gevaarlijke aanvallen
46
64
Passes
565
587
Overtredingen
6
12
Buitenspel
1
0
Corners
3
8
Wissels
3
3
LIVE Leicester City - Tottenham Hotspur 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Leicester City Doelpunt P. Daka Leicester City 1-0
38' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van H. Winks Tottenham Hotspur 1-1
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel M. Doherty voor Emerson Royal Tottenham Hotspur
53' Wissel Leicester City Wissel J. Justin voor L. Thomas Leicester City
55' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor H. Choudhury Leicester City
59' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Sanchez Tottenham Hotspur
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Lo Celso voor H. Winks Tottenham Hotspur
75' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor P. Daka Leicester City
76' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison met assist van H. Barnes Leicester City 2-1
79' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor S. Reguilon Tottenham Hotspur
88' Wissel Leicester City Wissel B. Soumare voor K. Dewsbury-Hall Leicester City
94' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor S. Bergwijn Tottenham Hotspur
95' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt S. Bergwijn met assist van M. Doherty Tottenham Hotspur 2-2
97' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt S. Bergwijn met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Tottenham Hotspur
Opstellingen Leicester City - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Leicester City en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Brendan Rodgers
Formatie 3-5-2
Coach Antonio Conte
Wissels Tottenham Hotspur
# Speler Pos.
22 Pierluigi Gollini K
14 Joe Rodon V
2 Matt Doherty V
18 Giovani Lo Celso M
20 Bamidele Alli M
19 Kouassi Ryan Sessegnon M
11 Bryan Gil Salvatierra A
23 Steven Bergwijn A
44 Dane Scarlett A
Voorbeschouwing Leicester City - Tottenham Hotspur

Leicester City en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 17e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 23 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 8 keer wist de ploeg van Leicester City te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Leicester City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leicester City 4
Winst Tottenham Hotspur 8
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 10e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leicester City - Tottenham Hotspur Opstelling Leicester City Opstelling Tottenham Hotspur Live Leicester City - Tottenham Hotspur Live Leicester City - Tottenham Hotspur kijken Leicester City - Tottenham Hotspur kijken Live Leicester City - Tottenham Hotspur stream Leicester City - Tottenham Hotspur Fox Sports Nabeschouwing Leicester City - Tottenham Hotspur Uitslag Leicester City - Tottenham Hotspur Statistieken Leicester City - Tottenham Hotspur Premier League 2021/2022 Leicester City - Tottenham Hotspur wedden Leicester City - Tottenham Hotspur gokken Leicester City - Tottenham Hotspur Unibet