Nabeschouwing Liverpool - Newcastle United (3-1) || Premier League 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 21:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Liverpool het donderdag 16 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Newcastle United (3-1)

Het Premier League duel tussen Liverpool en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 3-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Shelvey, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Liverpool kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Jota, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette M. Salah zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Liverpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Liverpool vergroot nadat T. Alexander-Arnold de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Liverpool.

LIVE Liverpool - Newcastle United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Newcastle United Doelpunt J. Shelvey Newcastle United 0-1
15' Wissel Newcastle United Wissel M. Ritchie voor J. Lewis Newcastle United
21' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Jota Liverpool 1-1
25' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah Liverpool 2-1
47' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
55' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor R. Fraser Newcastle United
70' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Henderson Liverpool
74' Wissel Liverpool Wissel R. Firmino voor M. Salah Liverpool
74' Wissel Liverpool Wissel N. Keita voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
79' Wissel Newcastle United Wissel C. Wilson voor A. Saint-Maximin Newcastle United
86' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor I. Hayden Newcastle United
87' Wissel Newcastle United Wissel J. Willock voor R. Fraser Newcastle United
87' Doelpunt Liverpool Doelpunt T. Alexander-Arnold met assist van R. Firmino Liverpool 3-1
90' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor Thiago Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Newcastle United
Opstellingen Liverpool - Newcastle United
De opstellingen van Liverpool en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.