Voorbeschouwing Liverpool - Wolverhampton Wanderers (0-0) || Premier League

Zondag 22 mei 2022 - 17:00 uur

In de Premier League neemt Liverpool het zondag 22 mei 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Liverpool Gelijk Winst Wolverhampton Wanderers
1.18x inzet 7.5x inzet 15x inzet
LIVE Liverpool - Wolverhampton Wanderers 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Liverpool - Wolverhampton Wanderers volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 6 uur, 45 minuten en 54 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Liverpool - Wolverhampton Wanderers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Liverpool - Wolverhampton Wanderers

Liverpool en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 4 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Liverpool 11
Winst Wolverhampton Wanderers 1
Gelijkspel 1
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liverpool op een 2e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Liverpool - Wolverhampton Wanderers Opstelling Liverpool Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Liverpool - Wolverhampton Wanderers Live Liverpool - Wolverhampton Wanderers kijken Liverpool - Wolverhampton Wanderers kijken Live Liverpool - Wolverhampton Wanderers stream Liverpool - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Liverpool - Wolverhampton Wanderers Uitslag Liverpool - Wolverhampton Wanderers Statistieken Liverpool - Wolverhampton Wanderers Premier League 2021/2022 Liverpool - Wolverhampton Wanderers wedden Liverpool - Wolverhampton Wanderers gokken Liverpool - Wolverhampton Wanderers Unibet